پروتمافایل

پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

پاورپوینت روغن های سرخ کردنی روغن های سرخ کردنی هیدرولیز اتواکسیداسیون روغن سالاد چربی حیوانی شورتنینگ های مایع شورتنینگ های همه منظوره

توضیحات بیشتر دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت روش های نگهداری گوشت

پاورپوینت روش های نگهداری گوشت نگهداری گوشت شرایط بسته بندی گوشت شرایط نگهداری گوشت عمل آوری شده نگهدارنده های شیمیایی

توضیحات بیشتر دانلود 6,500 تومان

پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع

پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع گلوکز مایع تولید شیمیایی گلوکز مایع اسید زنی هیدرولیز فیلتر پرس اول فیلتر پرس دوم

توضیحات بیشتر دانلود 6,500 تومان

پاورپوینت آشنایی با آب

پاورپوینت آشنایی با آب آب خواص آب سختی آب انواع آب تصفیه آب مراحل تصفیه آب

توضیحات بیشتر دانلود 6,500 تومان

پاورپوینت خصوصیات فیزیکوشیمیائی از اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت به رفتار رئولوژیکال، انحطاط و فیلم تشکیل ظرفیت مرتبط

پاورپوینت خصوصیات فیزیکوشیمیائی از اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت به رفتار رئولوژیکال، انحطاط و فیلم تشکیل ظرفیت مرتبط اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته نشاسته ژلاتینه شدن تعلیق خواص مواد نشاسته ای چسباندن نشاسته گرانول مورفولوژی

توضیحات بیشتر دانلود 6,500 تومان

روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز

روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز فروکتوز ترکیب کتونی لوولوز خصوصیات حسی فروکتوز آنالیز فروکتوز راههای استخراج فروکتوز

توضیحات بیشتر دانلود 5,500 تومان

تحقیق با عنوان آب معدنی

تحقیق با عنوان آب معدنی مقاله با عنوان آب معدنی در فرمت ورد در 15 صفحه و شامل توضیحات مختصری درباره این موضوع می باشد

توضیحات بیشتر دانلود 3,000 تومان

پاورپوینت سمینار شیر سویا

پاورپوینت سمینار شیر سویا شیر سویا پروتئین سویا آنزیمهای سویا تاثیر فاکتورهای مهم سویا و ترکیبات شیر سویا

توضیحات بیشتر دانلود 8,000 تومان

سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن

سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن سلامتی و ایمنی شیر کنترل کیفیت شیر نمونه گیری از شیر تستهای عمومی روی شیر

توضیحات بیشتر دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت سركه

پاورپوینت سركه سرکه cider سرکه های طبیعی سرکه های مصنوعی سرکه های مصنوعی اسیدیته و PH

توضیحات بیشتر دانلود 6,500 تومان

پاورپوینت با عنوان تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی

پاورپوینت با عنوان تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی پاورپوینت مرتبط با رشته صنایع غذایی با عنوان تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی در 26 صفحه

توضیحات بیشتر دانلود 6,000 تومان

عوامل موثر بر کیفیت بهداشتی شیر

عوامل موثر بر کیفیت بهداشتی شیر عوامل موثر بر کیفیت بهداشتی شیر در فرمت ورد در 9 صفحه و شامل توضیحات جامعی پیرامون این موضوع می باشد

توضیحات بیشتر دانلود 2,500 تومان

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن مکانیسم عمل ریگورمورتیسمی به صورت زیر است در ابتدا میزان ATP از طریق واکنش های هوازی کاهش می یابد و در مقابل ATP به صورت بی هوازی سنتز می شود از طرفی گلیکوژن تجزیه شده و تبدیل به اسید پیروپک می گردد پس از آن اسید پیروپک به اسید لاکتیک تبدیل می شود که بعلت عدم جریان خون و تجمع اسید میزان pH کاهش می یابد کاهش pH باعث غیر فعال شدن پروتئین تنظیم کنند

توضیحات بیشتر دانلود 6,800 تومان

پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز

پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز 1تهیه شربت نشاسته در این مرحله مقدار مشخصی نشاسته ذرت رابا آب مخلوط کرده تا شربت نشاسته ذرت با 8 درصد وزنی حاصل شود 2تعدیل درجه حرارت شربت(گرم کردن شربت)40 دقیقه 3مرحله هیدرولیز آنزیماتیکی

توضیحات بیشتر دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)

پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی) مخمرها قارچ هایی هستند كه در تمام طول چرخه ای رویشی خود و یا در بخشی از آن تك یاخته ای می باشند از نظر طبقه بندی ، بیش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاكنون شناسایی شده است

توضیحات بیشتر دانلود 6,600 تومان

اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی

اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی اثر اولتراسونیک امواج الکتروسوند مزایای اولتراسونیک معایب اولتراسونیک کاربرد اولتراسونیک برای مواد لبنی هموژنیزه کردن به وسیله اولتراسون

توضیحات بیشتر دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت بسته بندی پلاستیک

پاورپوینت بسته بندی پلاستیک مواد بسته بندی بسته بندی پلاستیک مزایای بسته بندی پلاستیکی رزین های بسته بندی پلاستیکی

توضیحات بیشتر دانلود 6,500 تومان

پاورپوینت پروبیوتیکها

پاورپوینت پروبیوتیکها پروبیوتیک دانش پروبیوتیک  تاریخ پروبیوتیک شناسنامه پروبیوتیک

توضیحات بیشتر دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت جایگزینهای چربی

پاورپوینت جایگزینهای چربی جایگزینهای چربی اولسترا سیمپلس پرولسترا اسیدهای چرب الگوگسیله کاربرد عوامل قوام دهنده

توضیحات بیشتر دانلود 5,500 تومان

پاورپوینت لوبیای خشک در آمریکا

پاورپوینت لوبیای خشک در آمریکا لوبیای خشک باروری لوبیای خشک درو محصول و انبار کردن لوبیای خشک

توضیحات بیشتر دانلود 5,500 تومان

پاورپوینت میكروبیولوژی مواد غذایی

پاورپوینت میكروبیولوژی مواد غذایی میکروبیولوژی مواد غذایی مراحل بیماری زایی میکروب انگل‌مالاریا بیماری‌های‌مشترک‌انسان‌ و‌حیوان

توضیحات بیشتر دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر ساختمان میسل انعقاد شیر انعقاد آنزیمی انعقاد اسیدی فاکتور های موثر در انعقاد شیر کلسیم کلرید اولترا فیلتراسیون

توضیحات بیشتر دانلود 5,500 تومان

پاورپوینت خامه

پاورپوینت خامه خامه روش تهیه خامه در کارخانه پاستوریزاسیون سپراتور آزمونهای خامه پاستوریزه

توضیحات بیشتر دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره

پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره خواص رئولوژیکی کره ترکیبات تشکیل دهنده کره ماهیت آمفی پلاری کره زنی

توضیحات بیشتر دانلود 5,000 تومان