پروتمافایل

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن مکانیسم عمل ریگورمورتیسمی به صورت زیر است در ابتدا میزان ATP از طریق واکنش های هوازی کاهش می یابد و در مقابل ATP به صورت بی هوازی سنتز می شود از طرفی گلیکوژن تجزیه شده و تبدیل به اسید پیروپک می گردد پس از آن اسید پیروپک به اسید لاکتیک تبدیل می شود که بعلت عدم جریان خون و تجمع اسید میزان pH کاهش می یابد کاهش pH باعث غیر فعال شدن پروتئین تنظیم کنند

توضیحات بیشتر دانلود 6,800 تومان

پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز

پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز 1تهیه شربت نشاسته در این مرحله مقدار مشخصی نشاسته ذرت رابا آب مخلوط کرده تا شربت نشاسته ذرت با 8 درصد وزنی حاصل شود 2تعدیل درجه حرارت شربت(گرم کردن شربت)40 دقیقه 3مرحله هیدرولیز آنزیماتیکی

توضیحات بیشتر دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)

پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی) مخمرها قارچ هایی هستند كه در تمام طول چرخه ای رویشی خود و یا در بخشی از آن تك یاخته ای می باشند از نظر طبقه بندی ، بیش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاكنون شناسایی شده است

توضیحات بیشتر دانلود 6,600 تومان

اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی

اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی اثر اولتراسونیک امواج الکتروسوند مزایای اولتراسونیک معایب اولتراسونیک کاربرد اولتراسونیک برای مواد لبنی هموژنیزه کردن به وسیله اولتراسون

توضیحات بیشتر دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت بسته بندی پلاستیک

پاورپوینت بسته بندی پلاستیک مواد بسته بندی بسته بندی پلاستیک مزایای بسته بندی پلاستیکی رزین های بسته بندی پلاستیکی

توضیحات بیشتر دانلود 6,500 تومان

پاورپوینت پروبیوتیکها

پاورپوینت پروبیوتیکها پروبیوتیک دانش پروبیوتیک  تاریخ پروبیوتیک شناسنامه پروبیوتیک

توضیحات بیشتر دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت جایگزینهای چربی

پاورپوینت جایگزینهای چربی جایگزینهای چربی اولسترا سیمپلس پرولسترا اسیدهای چرب الگوگسیله کاربرد عوامل قوام دهنده

توضیحات بیشتر دانلود 5,500 تومان

پاورپوینت لوبیای خشک در آمریکا

پاورپوینت لوبیای خشک در آمریکا لوبیای خشک باروری لوبیای خشک درو محصول و انبار کردن لوبیای خشک

توضیحات بیشتر دانلود 5,500 تومان

پاورپوینت میكروبیولوژی مواد غذایی

پاورپوینت میكروبیولوژی مواد غذایی میکروبیولوژی مواد غذایی مراحل بیماری زایی میکروب انگل‌مالاریا بیماری‌های‌مشترک‌انسان‌ و‌حیوان

توضیحات بیشتر دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر ساختمان میسل انعقاد شیر انعقاد آنزیمی انعقاد اسیدی فاکتور های موثر در انعقاد شیر کلسیم کلرید اولترا فیلتراسیون

توضیحات بیشتر دانلود 5,500 تومان

پاورپوینت خامه

پاورپوینت خامه خامه روش تهیه خامه در کارخانه پاستوریزاسیون سپراتور آزمونهای خامه پاستوریزه

توضیحات بیشتر دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره

پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره خواص رئولوژیکی کره ترکیبات تشکیل دهنده کره ماهیت آمفی پلاری کره زنی

توضیحات بیشتر دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بسته بندی اتمسفر اصلاح شده مزایای بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده تکنولوژی متالوسن مزایای N2

توضیحات بیشتر دانلود 6,500 تومان

دانلود پاورپوینت نكات مهم در زراعت سیب زمینی

دانلود پاورپوینت نكات مهم در زراعت سیب زمینی دانلود پاورپوینت نكات مهم در زراعت سیب زمینی

توضیحات بیشتر دانلود 8,400 تومان

دانلود پاورپوینت انگلیسی با عنوان پیاز ( Alliums - Onions )

دانلود پاورپوینت انگلیسی با عنوان پیاز ( Alliums - Onions ) دانلود پاورپوینت انگلیسی با عنوان پیاز ( Alliums Onions )

توضیحات بیشتر دانلود 8,800 تومان

آشنایی با شیر

آشنایی با شیر شیر کلسیم لبنیات کم چرب انواع مختلف شیر شیر کم چرب شیر کم لاکتوز شیر غنی شده

توضیحات بیشتر دانلود 6,000 تومان

پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن پنیر پیتزا چربی پنیر پیتزا پیتزای کم چرب

توضیحات بیشتر دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت استراتژی های تولید ماست

پاورپوینت استراتژی های تولید ماست دریافت شیر استاندارد سازی چربی استاندارد سازی مواد جامد غیر چربی (SNF) هموژناسیون

توضیحات بیشتر دانلود 5,500 تومان

پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی

پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی امروزه جهت نگه داری مواد غذایی در منازل و فروشگاه های مواد غذایی و نیز وسایل نقلیه سردخانه دار از دستگاه ها و تجهیزاتی که مصنوعاً ایجاد سرما ی بالا و زیر صفر میکنند استفاده میشود

توضیحات بیشتر دانلود 6,500 تومان

دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی

دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی استخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است در فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد

توضیحات بیشتر دانلود 5,500 تومان

دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن کاهش رطوبت ماده غذائی ¨تیره تر شدن وسفت تر شدن ¨عطر وطعم سرخ شده ¨ روغن هیدرولیز اتواکسیداسیون vپلیمریزه شدن اکسیداتیو vپلیمریزه شدن حرارتی تیره تر شدن

توضیحات بیشتر دانلود 6,000 تومان

دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود آشنایی باروشهای نگهداری محصولات باعث می شود تا از ضایعات محصولات باغبانی کاسته شود

توضیحات بیشتر دانلود 6,500 تومان

دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری گوشت

دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری گوشت گوشت ها ممكن است به صورت تازه عمل آوری شده ، خشك شده و یا به روشهای دیگری فرآوری شوند نگهداری گوشت با توجه به اینكه از مهمترین مواد غذایی فساد پذیراند معمولا به وسیله تركیبی از روشهای نگهداری انجام می گیرد باتوجه به اینكه اكثر گوشتها به علت داشتن رطوبت زیاد محیط بسیار مناسبی برای رشد میكروبها هستند

توضیحات بیشتر دانلود 5,000 تومان

دانلود پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما

دانلود پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما ممانعت از بروز فساد توسط از بین بردن عوامل خارجی و داخلی و یا به تعویق انداختن رشد آنها می باشد نگهداری مواد غذایی اغلب با آماده کردن آنها توأم است

توضیحات بیشتر دانلود 6,500 تومان