پروتمافایل

دانلود تحقیق تغذیه در دوران بلوغ

دانلود تحقیق تغذیه در دوران بلوغ تغذیه در دوران نوجوانی و بلوغ اهمیت زیادی دارد زیرا نوجوانان و جوانان به دلیل سوخت و ساز بالای بدن و فعالیت زیاد به انرژی بیشتری نیاز دارند البته لازم به ذکر است که پرخوری زیاد در این دوران سبب چاقی بیش از حد نوجوان خواهد شد تا جایی که ،‌ گاهی نوجوان برای حفظ تناسب اندام ناچار به رژیم گرفتن می شود تغذیه در دوران نوجوانی و بلوغ اهمیت زیادی دارد

توضیحات بیشتر دانلود 5,000 تومان

دانلود تحقیق ارزش غذایی و درمانی روغن زیتون

دانلود تحقیق ارزش غذایی و درمانی روغن زیتون روغن زیتون چیست روغن زیتون چگونه تولید می‌شود ارزش غذایی و درمانی روغن زیتون روغن خالص طبیعی چیست روغن معطر چیست تركیبات روغن زیتون خواص اكسیدكنندگی روغن زیتون خواص ضد اكسیدكنندگی روغن زیتون

توضیحات بیشتر دانلود 8,000 تومان

دانلود پژوهش کار آفرینی نان سنتی

دانلود پژوهش کار آفرینی نان سنتی واژه Entrtpernur (کارآفرین) واژه فرانسوی است و ترجمه تحت الفظلی آن( واسطه) یا (دلال) است به طور کلی کارآفرینی فرآیند خلق چیز – جدید و با ارزش است با اختصاص زمان وتلاش لازم، در نظر گرفتن ریسکهای مالی، روانی واجتماعی ورسیدن به رضایت فردی، مالی واستقلال، خصوصیات وویژگیهای کارآفرینان ریسک پذیری نوآوری و خلاقیت تمایل به مسئولیت پذیری عدم به مسئولی

توضیحات بیشتر دانلود 7,000 تومان

پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس سوسیس کالباس سوسیس کوکتل کالباس خشک کالباس لیونت فیله مرغ و فیله گوشت ژامبون های 90 درصد

توضیحات بیشتر دانلود 6,500 تومان

پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها

پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها پروبیوتیک ها پری بیوتیک ها سین بیوتیک ها زنجیره پروبیوتیک ها

توضیحات بیشتر دانلود 5,500 تومان

کاربرد آنزیم ها در نانوایی

کاربرد آنزیم ها در نانوایی آنزیم ها نانوایی جوش شیرین آنزیم های گندم تجزیه پروتئازها نانهای سفید نانهای گندم کامل نانهای چاودار

توضیحات بیشتر دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت غذاهای عملگر

پاورپوینت غذاهای عملگر غذاهای عملگر لوبیای سویا پروتئین سویا ارزشهای تغذیه‌ای مقابله با بیماریها

توضیحات بیشتر دانلود 5,000 تومان

صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)

صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک) صمغ صمغ کتیرا ساختار شیمیائی تراگاکانت خصوصیات رئولوژیکی کتیرا گرانروی ظاهری کتیرا

توضیحات بیشتر دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت مخمرها

پاورپوینت مخمرها مخمرها تولید مثل مخمرها رشد و فعالیت مخمرها

توضیحات بیشتر دانلود 5,500 تومان

پاورپوینت شربت های قندی

پاورپوینت شربت های قندی شربت های قندی شربت خرما شربت یاکون شربت افرا شربت عسل

توضیحات بیشتر دانلود 6,500 تومان

پاورپوینت غذاهای ارگانیک

پاورپوینت غذاهای ارگانیک غذاهای ارگانیک تاریخچه غذاهای ارگانیک فواید غذاهای ارگانیگ کشاورزی ارگانیک

توضیحات بیشتر دانلود 7,000 تومان

پاورپوینت قهوه

پاورپوینت قهوه قهوه تاریخچه قهوه انواع کشت قهوه منشا کشت قهوه ساختار دانه قهوه انواع قهوه کاربرد پزشکی قهوه

توضیحات بیشتر دانلود 7,000 تومان

پاورپوینت شکلات

پاورپوینت شکلات شکلات تاریخچه شکلات شکلات ساده شکلات تلخ شکلات شیری شکلات سفید روکش های شکلاتی بسته بندی شکلات

توضیحات بیشتر دانلود 8,000 تومان

پاورپوینت عناصر ضد مغذی - بازدارنده ها

پاورپوینت عناصر ضد مغذی - بازدارنده ها عناصر ضد مغذی بازدارنده‌های پروتئازها بازدارنده‌های پروتئینی لکتین‌ها تانن ها ساپونین‌‌ها کاناوانین بازدارنده های چربی اروسیک اسید

توضیحات بیشتر دانلود 7,500 تومان

گزارش کارآموزی شرکت نوشابه سازی خوش طعم شیراز

گزارش کارآموزی شرکت نوشابه سازی خوش طعم شیراز گزارش کاراموزی کارخانه نوشابه سازی خوش طعم شیراز

توضیحات بیشتر دانلود 15,000 تومان

پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

پاورپوینت روغن های سرخ کردنی روغن های سرخ کردنی هیدرولیز اتواکسیداسیون روغن سالاد چربی حیوانی شورتنینگ های مایع شورتنینگ های همه منظوره

توضیحات بیشتر دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت روش های نگهداری گوشت

پاورپوینت روش های نگهداری گوشت نگهداری گوشت شرایط بسته بندی گوشت شرایط نگهداری گوشت عمل آوری شده نگهدارنده های شیمیایی

توضیحات بیشتر دانلود 6,500 تومان

پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع

پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع گلوکز مایع تولید شیمیایی گلوکز مایع اسید زنی هیدرولیز فیلتر پرس اول فیلتر پرس دوم

توضیحات بیشتر دانلود 6,500 تومان

پاورپوینت آشنایی با آب

پاورپوینت آشنایی با آب آب خواص آب سختی آب انواع آب تصفیه آب مراحل تصفیه آب

توضیحات بیشتر دانلود 6,500 تومان

پاورپوینت خصوصیات فیزیکوشیمیائی از اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت به رفتار رئولوژیکال، انحطاط و فیلم تشکیل ظرفیت مرتبط

پاورپوینت خصوصیات فیزیکوشیمیائی از اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت به رفتار رئولوژیکال، انحطاط و فیلم تشکیل ظرفیت مرتبط اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته نشاسته ژلاتینه شدن تعلیق خواص مواد نشاسته ای چسباندن نشاسته گرانول مورفولوژی

توضیحات بیشتر دانلود 6,500 تومان

روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز

روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز فروکتوز ترکیب کتونی لوولوز خصوصیات حسی فروکتوز آنالیز فروکتوز راههای استخراج فروکتوز

توضیحات بیشتر دانلود 5,500 تومان

تحقیق با عنوان آب معدنی

تحقیق با عنوان آب معدنی مقاله با عنوان آب معدنی در فرمت ورد در 15 صفحه و شامل توضیحات مختصری درباره این موضوع می باشد

توضیحات بیشتر دانلود 3,000 تومان

پاورپوینت سمینار شیر سویا

پاورپوینت سمینار شیر سویا شیر سویا پروتئین سویا آنزیمهای سویا تاثیر فاکتورهای مهم سویا و ترکیبات شیر سویا

توضیحات بیشتر دانلود 8,000 تومان

سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن

سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن سلامتی و ایمنی شیر کنترل کیفیت شیر نمونه گیری از شیر تستهای عمومی روی شیر

توضیحات بیشتر دانلود 6,000 تومان