پروتمافایل

تحقیق آئین كار سردخانه مواد غذایی

تحقیق آئین كار سردخانه مواد غذایی بخشی از متن فایل در این آئین كار استاندارد و ضوابط كلی مربوط به ساختمان تاسیسات تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری در سردخانه‏های ثابت كه بمنظور نگهداری مواد غذائی و كشاورزی ساخته می‏شوند بیان می‏گردد تعریف بارها بار برودتی ـ باریست كه در زمان مورد نظر به دستگاهها وارد می‏شود بار ناشی از كالا ـ باریست كه باید در واحد زمان از كالا گرفته شود تا به

توضیحات بیشتر دانلود 13,000 تومان

تکنولوژی گوشت و شیلات

تکنولوژی گوشت و شیلات تکنولوژی گوشت و شیلات

توضیحات بیشتر دانلود 63,700 تومان

مروری بر کاربرد انواع شیرین کننده ها در صنایع غذایی

مروری بر کاربرد انواع شیرین کننده ها در صنایع غذایی انواعی از مواد طبیعی و مصنوعی هستند که باعث ایجاد طعم شیرین در غذاها و نوشیدنی‌ها می شوند علاوه بر این با توجه به توانایی بالای آن‌ها در شیرین کنندگی، از آن ها ممکن است در صنایع غذایی به عنوان نگهدارنده مواد غذایی، در فرآیند تقطیر (تولید نوشیدنی های الکلی)، و قهوه‌ای شدن و کاراملی شدن غذاها استفاده شود شیرین کننده های طبیعی ممکن است مغذی و خوش طعم

توضیحات بیشتر دانلود 97,500 تومان

تحقیق درباره استفاده از اسانس های طبیعی به عنوان نگهدارنده در صنایع غذایی

تحقیق درباره استفاده از اسانس های طبیعی به عنوان نگهدارنده در صنایع غذایی امروزه روغنهای اسانسی در صنایع آرایشی بهداشتی، غذائی و داروئی بسیاركاربرد داشته و برخی از انواع مورد نیاز آن به صورت سنتزی در لابراتوار و یا در مقیاس صنعتی تهیه می گردد روغن های اسانسی طبیعی، به علت عدم آلودگی و حضور مواد متنوع تشكیل دهنده بسیار مورد توجه می باشد در كشور ما با توجه به تنوع آب و هوائی و شرایط مناسب كاشت و برداشت گیاهان معطر، تولید

توضیحات بیشتر دانلود 97,500 تومان

آشنایی با فرآیند تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان (خمیر ماهی، فیش برگر، فیش فینگر)

آشنایی با فرآیند تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان (خمیر ماهی، فیش برگر، فیش فینگر) آشنایی با فرآیند تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان (خمیر ماهی، فیش برگر ، فیش فینگر) در قالب ورد و در 17 صفحه در این فایل محصولات حاصل از فراوری آبزیان ، فرایند تولید، تجهیزات مورد نیاز ، تولید کنندگان داخلی و همراه با تصاویر مرتبط توضیح داده شده است

توضیحات بیشتر دانلود 50,310 تومان

خلاصه میکروبیولوژی جاوتز

خلاصه میکروبیولوژی جاوتز جزوه خلاصه شده میکروبیولوژی جاوتز قالب PDF کاملا رنگی، طبقه بندی شده و منظم مناسب شب امتحان

توضیحات بیشتر دانلود 28,340 تومان

جزوه سردخانه مواد غذایی

جزوه سردخانه مواد غذایی جزوه سردخانه مواد غذایی دکتر برومند قالب پی دی اف ( پاورپوینت پی دی اف شده) 133 اسلاید

توضیحات بیشتر دانلود 32,500 تومان

پاورپوینت میکروبیولوژی عمومی

پاورپوینت میکروبیولوژی عمومی فایل پاورپوینت میکروبیولوژی عمومی در قالب پاورپوینت و 44 اسلاید

توضیحات بیشتر دانلود 32,370 تومان

پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی

پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی فایل میکروبیولوژی مواد غذایی شامل دو مجموعه پاورپوینت کاملا مجزا و کامل فایل اول شامل 89 اسلاید فایل دوم شامل 29 اسلاید

توضیحات بیشتر دانلود 42,900 تومان

پاورپوینت گیاهان دارویی

پاورپوینت گیاهان دارویی فایل گیاهان دارویی در قالب پاورپوینت و 51 اسلاید

توضیحات بیشتر دانلود 32,500 تومان

آزمایش های کیفی و کمی شیر

آزمایش های کیفی و کمی شیر آزمایش های کیفی و کمی شیر در قالب پاورپوینت و 46 اسلاید

توضیحات بیشتر دانلود 23,400 تومان

پاورپوینت بستنی

پاورپوینت بستنی فایل بستنی در قالب پاورپوینت و 23 اسلاید

توضیحات بیشتر دانلود 22,100 تومان

پاورپوینت تغذیه ورزشی

پاورپوینت تغذیه ورزشی پاورپوینت تغذیه ورزشی در قالب پاورپوینت و 146 اسلاید

توضیحات بیشتر دانلود 36,400 تومان

تقلبات شیر و روش های تشخیص آن

تقلبات شیر و روش های تشخیص آن در این فایل کلیه تقلبات شیر و چگونگی تشخیص این تقلبات توضیح داده شده است قالب پاورپوینت 33 اسلاید

توضیحات بیشتر دانلود 32,370 تومان

گزارش بازدید از کارخانه فراورده های گوشتی شام شام

گزارش بازدید از کارخانه فراورده های گوشتی شام شام گزارش بازدید از کارخانه فراورده های گوشتی شام شام احسان قالب ورد 38 صفحه

توضیحات بیشتر دانلود 25,740 تومان

جانشین های کره کاکائو

جانشین های کره کاکائو جانشین های کره کاکائو 17 اسلاید قالب پاورپوینت

توضیحات بیشتر دانلود 18,070 تومان

میکروانکپسولاسیون (ریزپوشانی)

میکروانکپسولاسیون (ریزپوشانی) میکروانکپسولاسیون (ریزپوشانی) قالب پاورپوینت 43 اسلاید

توضیحات بیشتر دانلود 33,670 تومان

اصول و تکنولوژی کنسرو کردن

اصول و تکنولوژی کنسرو کردن اصول و تکنولوژی کنسرو کردن قالب پاورپوینت 44 اسلاید

توضیحات بیشتر دانلود 25,740 تومان

اصول و استانداردهای طراحی واحدهای صنایع خوراکی

اصول و استانداردهای طراحی واحدهای صنایع خوراکی اصول و استانداردهای طراحی واحدهای صنایع خوراکی قالب پاورپوینت 80 اسلاید

توضیحات بیشتر دانلود 32,240 تومان

پاورپوینت تولید سس مایونز

پاورپوینت تولید سس مایونز فرایند تولید سس مایونز در قالب پاورپوینت و 21 اسلاید

توضیحات بیشتر دانلود 25,740 تومان

گزارش کاراموزی در کارخانه شیر پگاه آذربایجان

گزارش کاراموزی در کارخانه شیر پگاه آذربایجان گزارش کاراموزی در کارخانه شیر پگاه آذربایجان در قالب ورد و 150 صفحه بسیار کامل و جامع

توضیحات بیشتر دانلود 51,870 تومان

گزارش بازدید از کارخانه نوشابه سازی

گزارش بازدید از کارخانه نوشابه سازی گزارش بازدید از کارخانه نوشابه سازی در قالب ورد و 8 صفحه مناسب برای ارائه گزارش بازدید

توضیحات بیشتر دانلود 9,100 تومان

گزارش کاراموزی کارخانه فراورده های لبنی گل بابونه

گزارش کاراموزی کارخانه فراورده های لبنی گل بابونه گزارش کاراموزی کارخانه فراورده های لبنی گل بابونه در قالب ورو و 23 صفحه مناسب برای گزار کاراموزی و یا گزارش بازدید

توضیحات بیشتر دانلود 38,870 تومان

گزارش بازدید از کارخانه قند چهارمحال

گزارش بازدید از کارخانه قند چهارمحال گزارش کار بازدید از کارخانه قند چهار محال در قالب ورد و 54 صفحه

توضیحات بیشتر دانلود 51,740 تومان