پروتمافایل

پاورپوینت تربیت و ضرورت تربیت

پاورپوینت تربیت و ضرورت تربیت
خرید آنلاین
گارانتی خرید

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود.

مبلغ قابل پرداخت 19,500 تومان

پرداخت و دانلود

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

 قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 102 صفحه

بسم الله الرحمن الرحیم تربیت و ضرورت تربیت  تربیت، عامل فهم و تنظیم رابطه انسان با خداست و راه و رسـم این ارتباط را به آدمی می آموزد. می دانیم رابطه خدا و انسـان از دو دید و از دو چهره قابل بررسی است. یکی رابطه خدا با انسان و دیگر رابطـه انسان با خدا. تربیت، ما را با خدایمان آشنا کرده و پایبنــد فرمان ها و تعالیم الهی می سازد. ارزش توکل و توسل به او را نشـان داده و ما را به کیفیت عبادت و ارتباط با پروردگار و دعا و مناجـات و استمرار و استعانت از او آگاه می سازد. تربیت، می تواند عامل وصول انسان بـه مقام عبد و عبودیت باشد و تجربه های روز از خانواده ها و مردم و مبلغان آن را اثبات می کند. 1- ضرورت تربیت از لحاظ معنوی را بیان کنید؟ (تربیت) 2- عوارض فقدان تربیت چیست؟ شرح دهید. (تربیت)  عدم تربیت و یا سوء تربیت موجد عوارض فردی و اجتماعی بسیاری است از جمله: در جنبه فردی فقدان یا سوء تربیت سبــب خمــودی و واماندگی، خامی و خشنی، سرکشی و جهل و بی خبری و در نهایــت در حالت حیوانی زیستن است. * در جنبه اجتماعی، سوء تربیت و یا فقدان آن سبب جرم زایی، انحراف، فساد آفرینی، نابسامانی در روابط اجتماعی بی توجهی به مسؤولیــت و اخلاق و انسانیت است. * در جنبه اقتصادی عدم تربیت، سبب بیکاری، عدم اتقان در کار، سـوء مصرف و دیگر نابسامانی اقتصادی می شود. * در جنبه سیاسی عدم تربیت، سبب بی توجهی به نظام، عدم حکومت صالح، بی بند و باری در استفاده از آزادی، عدم پای بندی به ملیـت و ... خواهد شد.   3- فطرت چیست؟ شرح دهید. (تربیت) خدا انسان را آفرید و او را در مسیر و در خط هدایت قرار داد. برای وصول او به مراتب رشد و کمال، زمینه ها، امکانات و تجهیزاتـــی در اختیار او نهاد که بخشی از آنها ظاهری و قابل رؤیت هستنــد، مثـل چشم، گوش و بخشی از آنها باطنی و مربوط به جنبه های درونی انسان است مثل غریزه، وجدان، فطرت.
(فطرت به معنی شکافتــن، ابــداع آفرینش ابتدایی و بدون سابقـه است. آن را نیرویی می شناسند کـــه مرموز و پیچیده واســرار آن ناشناخته است و این نیــرو سبب می شود که فعالیت انسان به سویی خاص جهت پیدا کند.)   4- غریزه و فطرت چه تفاوت هایی با هم دارند؟ (تربیت)  غریزه، دارای جنبه مادی است و نیروی آن آدمی را به سوی غـذا، آب، انتخاب همسر و ... جهت می دهد. در حالی که فطرت دارای جنبه غیر مادی است و آدمـی را به سوی امور غیر مادی می کشانــد؛ مثل صداقت، امانت دوستی، خیر خواهی و ...   5- آنها که فطرت آدمی را بی تفاوت می دانند چه نظری
دارند؟ (تربیت)  آنها معتقدند که فطرت آدمی رنگ ویژه ای ندارد، نه خوب اسـت، نه بد، بعدها در سایه تربیت خوب می شود یا بد. برخی از اینان چـون « جـان لاک» ذهـن و روان آدمـی را چون لوحی سفید و نانوشتـــه
می خوانند. عالِم دیگری می گویـد: « طبیعت انسـان ظرفی خاکــی، بی شکل و بی رنگ است. هرچه از محیط بگیرد، به همــان رنـگ در می آید.»   6- نظر اسلام را در مورد فطرت بیان کنید. (تربیت) اسلام، در مورد دنیای فطرت آدمی چنین می گوید: « فطرت و طبیعت آدمی پاک و خوب است و به سوی خیر و صلاح گرایش دارد. او از سر میل و اخلاص، خدا را می پذیرد و او را آفریدگار آسمان ها و زمین می شناسد و این است که نهاد آدمی به سوی خیر و فضیلت گرایش دارد.» به گفتــه خواجه نصیر الدین طوسی، آدمی را نمی توان به صورت خوب یا بد خواند. زیرا که او موجودی در حال «شدن» است. البته در اثر تربیت فاسد و غلط می توان او را به سوی شر، جهت داد و بر اثر تربیت خوب به سوی خیـر. در هر دو صورت ، نهاد او بر اساس پاکی و خیر است و می تواند به سـوی آرمان های خداپسندانــه بشتابد. از سوی دیگر امکان شــرور شدن در آدمی وجود دارد ولی انسان در سایه خواستن، آگاهی و ایمان می تواند بر آن غالب شود. آدمی هم می تواند فرشته باشد و هم حیوان و این امـــر بستگی به تربیت و ایمان و آگاهی او دارد.   7- در مورد تربیت پذیری انسان، کلاً چند نظر وجود دارد؟


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود.

مبلغ قابل پرداخت 19,500 تومان

پرداخت و دانلود

اشتراک بگذارید:

برچسب ها : دانلود پاورپوینت تربیت و ضرورت تربیت , بررسی تربیت و ضرورت تربیت , پاورپوینت جامع و کامل تربیت و ضرورت تربیت , کاملترین پاورپوینت تربیت و ضرورت تربیت , پکیج پاورپوینت تربیت و ضرورت تربیت , مقاله تربیت و ضرورت تربیت , تحقیق تربیت و ضرورت تربیت

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر